English Web Site
صفحه اصلی مهاجرت سرمایه گذاری اخذ پاسپورت و اقامت جمهوری دومینیکا
PDF چاپ نامه الکترونیک

اخذ پاسپورت و اقامت جمهوری دومینیکا

دومینیکا کشوری است از جمله جزایر آنتیل کوچک بشمار می رود و در همسایگی چند جزیره مستعمره فرانسه (گوادلوپ) در شمال و (مارتینک) در جنوب، در شرق دریای کارائیب قرار دارد یا بعبارتی در جنوب شرقی فلوریدای امریکا و کوبا و جنوب هایتی و دومینکن و سنت کیتس است وسعت آن 750 کیلومترمربع (هشت برابر جزیره کیش) است.

این جزیره از آب و هوای گرم و مرطوب و نسبتاً پر باران برخوردار می باشد و بعلت قرار گرفتن در نواحی بادگیر شرقی اقیانوس نسبت به بیشتر جزایر کارائیب از رطوبت بیشتری بهره مند گردیده است.

این جزیره کوهستانی و آتشفشانی و جنگلی است که بلندترین نقطه آن موسوم به قله "مورنه دیا بلوتین" با 1447 متر ارتفاع، در واقع بلندترین ارتفاع در گروه جزایر آنتیل کوچک محسوب می گردد، 49% جزیره پوشیده از جنگل است.

رودهایی که در این سرزمین جاری یافته عبارتند از: روسو، لایو و کلاید.

جمعیت این کشور حدود 89000 نفر که نژاد سیاه (91%) دورگه (6%) و سفید (3%) است.

دینمردم این کشور مسیحی، کاتولیک (77%) پروتستان (10%) ، انگلیکان (5%) و مابقی سایر ادیان هستند.

زبان رسمی: انگلیسی و نرخ باسوادی 95% است.

مرکز این کشور "روسئایو" و شهرهای مهم آن: پورت سموت، ماریگوت، اتکینسون و ماهوت هستند. این جزیره در سال 1492 توط کریستف کلمپ کشف و مانند اکثر جزایر این منطقه به امپراتوری اسپانیا ملحق گردید در نیمه قرن شانزدهم مستعمره انگلیس قرار گرفت در قرن نوزدهم به عضویت فدراسیون جزایر لیوارد درآمد در 1940 به همراه گرانادا، سنت وینست و سنت لوسیا عضو گروه جزایر ویندوراد شد. سپس در سال 1978 (زمان انقلاب ایران) به استقلال کامل رسید و عضو سازمان ملل متحد درآمد.

وضع اقتصادی: کشاورزی، موز، سیب زمینی شیرین، ذرت، نارگیل، مرکبات، دارچین و ادویه جات .

منابع و معادن: سنگ خارا و خاکه های آتشفشانی .

صنایع: مواد غذائی، نیشکر، صابون سازی، روغن کشی نارگیل، نوشابه سازی، پوشاک، الکترونیکی و ماهیگیری.

واردات: مواد غذائی، وسائط نقلیه، ماشین آلات مختلف، مواد سوختی و شیمیائی.

صادرات: موز، مرکبات، سنگهای معدنی، نارگیل، روغن نارگیل، روغن گیاه، دارچین، سیب زمینی و چوب.

معیارها و ضوابط

دولت مشترک المنافع دومینیکا یک بر نامه اقتصادی شهروندی ایجاد کرده است که بعنوان مجرایی در توسعه ملی به حساب می اید.(شامل مدارس غیر انتفاعی، بازسازی بیمارستان ها-استاد یوم ورزشی-و دیگر پروژه های بخش خصوصی ).برنامه اقتصادی شهروندی به متقاضیان این ا مکان را میدهد که بدون درخواست اقامت تبدیل به یک شهروند در کشور مشترک المنافع دومینیکا گردند.و زمانی که شهروندی به متقاضی اعطا میگردد پاسپورت ها به راحتی صادر میگردند.

مزایای شهروندی دولت دومینیکا

-شهروندی در یک کشور مشترک المنافع انگلیسی است.

-شهروندی در کشور دومینیکا برای زندگی است وغیر قابل فسخ می باشد.

-در برنامه اقتصادی شهروندی هیچ گونه درخواست اقامتی وجود ندارد(متقاضی میتواند بدون درخواست اقامت بگیرد)

-در صورتی که تقاضای شهروندی (اقامت)دوبار تکرار گردد مقامات دومینیکا متوجه خواهند شد و افراد نباید اقامت فعلی خود را انکار نمایند.

-دارندگان پاسپورت این کشور میتوانند بدون ویزا به اکثر کشور ها سفر نمایند.(برای توضیحات بیشتر لیست های ضمیمه را مشاهده نمایید)

-حساب های بانکی خارجی،.سرمایه گذاری ها و شرکت های ثبت شده این کشور موقعیت های منحصر به فردی جهت تجارت و برنامه ریزی مالیاتی را فراهم می اورند .

داشتن شرایط زیر جهت برنامه اقتصادی شهروندی لازم میباشد

-متقاضی اصلی باید بالای 21 سال باشد.

-افراد وابسته و فرزندان متقاضی باید زیر 21 سال و مجرد باشند.

-متقاضی باید در یک زمان (چه مجرد باشد چه دارای خانواده)کلیه مبالغ و هزینه ها را به دولت دومینیکا بپردازد.

-متقاضی باید آزمون  تلاش را بگذراند و هیچ گونه سابقه ارتکاب جرم نداشته باشد.  

-متقاضی باید یک سری معاینات پزشکی انجام دهد.

-متقاضی اصلی باید به زبان انگلیسی آشنایی داشته باشد .با این وجود در زمان مصاحبه باید مترجم حضور داشته باشد.

-متقاضی اصلی باید در دومینیکا مصاحبه داشته باشد (و یا این امکان را برای کمیته مصاحبه کننده فراهم نماید تا به کشور محل اقامت وی سفر نمایند تا از او مصاحبه نمایند.)

-متقاضی باید از طریق گروه کادی اقامت اقتصادی مورد تصویب دولت را دریافت نماید.

خدمات ارئه شده توسط گروه کادی در کشور مشترک المنافع دومینکا

زمانی که تاریخ مصاحبه تعیین گردید گروه کادی خدمات زیررا برای متقاضیان شهروند اقتصادی قائل خواهد شد

زمان بندی پرواز.

رزرو هتل.

انتقال مسافر از فرودگاه.

تورهای مسافرتی خصوصی عمومی متنوع که به علایق متقاضی بستگی دارند.

جلسه با وکیل در مشترک المنافع دومینیکا.

انجام جلسه با یک نماینده مشاور املاک در مشترک المنافع دومینیکا

جلسه با مقامات بانک.

انتقال مسافر و تحویل وی به منظور مصاحبه.

دیگر خدمات اضطراری و خارج از برنامه ریزی شده .

توضیح اینکه:

شهروندان کشور های فوق نمیتوانند برای برنامه شهروند اقتصادی د دومینیکا تقاضا بدهند

افغانستان

چچن روسیه

عراق

کره شمالی

پاکستان

عربستان سعودی

سومالی

سودان و یمن

مراحل درخواست

هزینه های برسی (که بایستی توسط متقاضی پرداخت گردند) و چهارچوب زمانی پرداخت به تعداد افرادی که در بررسی آزمون تلاش مشخص می گردند – موقعیت آنها و تعداد کشور هایی که در آنها زندگی کرده اند بستگی دارد.

-مشاور مهاجرتی درخواست تکمیل شده برنامه اقتصادی شهروندی را به گروه کادی تحویل می دهد (شامل گزارشات مربوط به آزمون تلاش و گزارشات پزشکی-اسناد تکمیلی و فرم های امضا شده) سپس گروه کادی  صحت و کامل بودن این مدارک را بررسی می کند تا مراحل در خواست سریعتر پیش روند.

-متقاضی مبلغ سرمایه گذاری را به حساب تضمینی(Escrow Account)  انتقال می دهد. (برای اطلاعات بیشتر به دستورالعمل های بانکداری مراجعه نمایید).

-گروه کادی پس از بررسی درخواست آنرا به دولت جمهوری دومینیکا تحویل می دهد.

-دولت جمهوری دومینیکا پرونده متقاضی را حداکثر تا هشت هفته بررسی می کندو پس از آن تصمیم گرفته و تاریخ انجام مصاحبه را مشخص می نماید.

-پس از اتخاذ تصمیمات مبلغ سرمایه گذاری  را به حساب بانکی دولت دومینیکا واریز خواهد کرد.

-گروه کادی و مشاور مهاجرتی متقاضی را برای انجام مصاحبه و دیدار از کشور دومینیکا آماده می کنند. گروه کادی متقاضی را از فرودگاه به هتل انتقال داده و مراحل رزرو هتل و امکان بازدیدهای لازم را برای متقاضی فراهم می نماید.

-تنها متقاضی اصلی باید در مصاحبه شرکت نماید (وجود مترجم مانعی ندارد). در صورتی که امکان مسافرت به کشور دومینیکا وجود ندارد متقاضی (و یا گروهی از افراد تقاضا کننده) می توانند مصاحبه را در هر شهر خارجی انجام دهندو بدین منظور باید هزینه اضافی پرداخت نمایند. نتایج مصاحبه در طی یک ماه اعلام می گردد.

-پس از انجام مصاحبه فوق هر کدام از اعضای خانواده که شامل تقاضا می شوند باید شرایط سوکندنامه تابعیت را بپذیرند و در یک دفتر خانه اسناد رسمی، دادگاه بخش، و یا در حضور مامور دولتی به شرایط فوق متعهد گردد. والدین و یا سرپرست قانونی باید این سوگندنامه را از طرف فرزندان زیر 16 سال امضا نماید.

-برای هر متقاضی که مورد تایید قرار گرفته است یک گواهی رسمی صادر می کردد که مراحل اقامت وی را کامل می نماید.

-پس از آن در خواست صدور پاسپورت به اداره مهاجرت تحویل می گردد و پاسپورت ها حد اکثر تا مدت دو هفته حاضر می گردند.

توجه:هرگونه مدارک جعلی و تقلبی، اطلاعات و اظهارات غلط که به صورت عمدی باشند منجر به رد درخواست خواهند بود. در چنین مواردی مبلغ سرمایه گزاری توسط جمهوری دومینیکا ضبط گردیده و مسترد نخواهد شد.

 

خلاصه هزینه ها

سرمایه گذاری A(شامل یک فرد بزرگسال بدون افراد وابسته)

سرمایه ها :75.000 دلار

مبالغ دولتی که بایستی به اداره مهاجرت کشور دومنیکا پرداخت گردد:                                                                                                                      

مبلغ درخواست (غیر قابل بازگشت):1000 دلار

مبلغ انجام مراحل درخواست(غیر قابل بازگشت):200دلار

مبلغ رسمی کردن مدارک:550 دلار

مبلغ تمبر:15 دلار

مبلغ صدور پاسپورت:100 دلار

جمع:1.865 دلار

جمع هزینه ها (مبالغ+ سرمایه گذاری):76865    دلار

سرمایه گذاری B(متقاضی اصلی و افراد وابسته)

سرمایه ها

متقاضی اصلی و همسر :100.000 دلار 

زیر 18 سال        

اولین فرزند :        18 تا 21 سال:15.000×1         

                        زیر 18 سال

دومین فرزند:        18 تا 21 سال:25.000×1

جمع: 140000 دلار

مبالغ دولتی که بایستی به اداره مهاجرت کشور دومنیکا پرداخت گردد: (خانواده سه نفره)                                                                                                                      

مبلغ درخواست (غیر قابل بازگشت):1000 دلار

مبلغ انجام مراحل درخواست(غیر قابل بازگشت):3 ×200دلار=600 دلار

مبلغ رسمی کردن:3×550 دلار=1650 دلار

مبلغ تمبر:3×15 دلار=45 دلار

مبلغ صدور پاسپورت:3× 100 دلار=300 دلار

جمع:3595  دلار                       

مراحل انجام درخواست ( مبالغ+ سرمایه ها): 143.595 دلار

حق الوکاله وکیل برای هر نفر توافقی می باشد که پس از بررسی مدارک اعلام می گردد.

لیست پایانی

2 کپی رسمی شده و تکمیل شده از فرم شماره 12.

توصیه نامه رییس مدرسه، دانشگاه برای فرزندان 12 تا 18 سال

یک مرجع و معرف شغلی

گواهی شغلی و حساب مالی

توصیه نامه بانکدار در بانکی که متقاضی حساب دارد

گواهی تایید پلیس، اثر انگشت از کشور محل اقامت و کشور محل تولد متقاضی (در صورتی که متفاوت باشند) و برای افراد 16 سال به بالا. برای فرزندان 12 تا 15 سال سوگندنامه و عدم سوئ پیشینه فرزندان باید توسط والدین امضا گردد.

4 قطعه عکس مخصوص پاسپورت برای هر متقاضی

در صورت لزوم گواهی ازدواج و گواهی طلاق

گواهی تولد

مبلغ پرداختی 1000 دلار ایالات متحده برای درخواست و رسمی کردن تقاضا، برای هر کدام از افراد متقاضی در حدود 550 دلار هزینه دارد

نامه ای که خطاب به وزیر شهروندی و اقامت نوشته شده باشد

مبلغ تمبر 1500 دلار

تاییدیه منابع مالی

گزارش دقیق سوابق شغلی

کپی رسمی شده مدارک دانشگاهی و دانشنامه های دانشگاهی

فرم رسمی شده مشخصات متقاضی

اظهارنامه قانونی

 

دارندگان پاسپورت دومنیکا برای کشورهای ذیل نیاز به ویزا ندارند:

 

موارد ویژه

مدت اقامت

نام کشور

 

3 ماه

آنگولا

 

6 ماه

آنتیگوا وباربودا

 

 

آروبا

 

3 ماه

باهاماس

 

3 ماه

باربادوس

 

1 ماه

بلیز

 

6 ماه

برمودا

 

3 ماه

جزایر ویرجینیا ی انگلیسی

 

 

برونئی

اگر جزعی از برنامه گروه گردشگری باشد

 

جزایر کاپ ورده

 

30روز

جزایر کایمان

 

90 روز

کلمبیا

 

31 روز

جزایر کوک

 

30 روز

کاستاریکا

 

30 روز

جمهوری دو مینیکن

 

 

السالوادر

ویزا به محض ورود

30 روز

مصر

 

4 ماه

فیجی

ویزا به محض ورود

 

گامبیا

 

 

گیبرااتار

 

6 ماه

گرنادا و گرنادنز

 

180 روز

گورنسی

 

 

 

3 ماه

گویانا

 

 

3 ماه

هایتی

 

3 ماه

هنگ کنگ

 

6 ماه

جامائیکا

 

3 ماه

کره جنوبی

 

3 ماه

جزایر لیوارد

 

14 روز

لسوتو

 

3 ماه

لیختن اشتاین

 

3 ماه

مالاوی

 

3 ماه

مالزی

 

6 ماه

موریس

 

3 ماه

منتسرات

 

3 ماه

نامیبیا

 

14 روز

آنتیلس ندرلند-آروبا

کارت گردشگری امکانپذیر است

 

نیکاراگوئه

 

30 روز

نیئو

 

30 روز

جزایر نورفولک

 

30 روز

پاناما

 

90 روز

پرو

 

21 روز

فیلیپین

 

1 ماه

سیشلز

 

 

ساموا  (غربی)

اجازه ورود لازم است

3 ماه 

سیرا لئون

 

30 روز

سنگاپور

مجوز دیدار از کشور لازم است

3 ماه

جزایر سلیمان

 

 

ایالت هلنا و تابعه

 

6 ماه

سنت کیتس و نویس

 

6 هفته

ایالت لوسیا

 

6 ماه

ایالت وینسنت و گرنادینز

 

3 ماه

سوئیس

باید دارای مجوز دیدار باشد

 

تانزانیا

 

90 روز

ترینیدادوتوباگو

 

 

تونگو

 

1 ماه

ترکیه

 

30 روز

تورک و کایکوس

 

1 ماه

توالو

 

6 ماه

اوگاندا

 

6 ماه

انگلیس

 

30 روز

وانواتو

 

30 روز

ونزوئلا

 

90 روز   

زامبیا

 

 

         .  جمعاً 84 کشور

توجه:ویزای کانادا، ایالات متحده و اتحادیه اروپا به راحتی و از طریق در خواست قابل گرفتن است.

 
Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks 
 
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
شما کدام کشور را برای مهاجرت انتخاب می کنید؟
 

نام:

ایمیل: